Een sfeervolle Paastafel

woonwinkel Heerlen

De zon laat zich zien en de vogels fluiten! Vrolijke kleuren, uitgebreid ontbijten/brunchen en sfeervol gedekte tafel. Met Pasen in het vooruitzicht geven wij je een aantal tips bij het stylen van de Paastafel!

Tafeltje dekje

Kies voor een tafelkleed in een lichte kleuren of een vrolijk patroon. Er zijn tal van mogelijkheden! Denk aan een tafelloper in een neutrale aardetint of feestelijk tafelkleed in pastelkleuren. Een mooi tafelkleed of loper is de perfecte basis voor een feestelijke paastafel. Baseer de keuze van het tafelkleed op het servies om zo een bijpassend geheel te creëren!

Fleur het op

Wat is er onmisbaar met Pasen? Verse bloemen! Denk bijvoorbeeld aan tulpen, narcissen, hyacinten of bloembollen. Lievers iets anders? Kies voor een klassieke paastak! Versier de paastak met veertjes, eitjes en strikjes voor het echte paasgevoel.

Servet DIY

Vouw je servet dubbel tot een driehoek en vouw vanaf de punt naar het midden toe op tot je een lange strook overhoudt. Vouw de punten nu naar elkaar en bindt er een strikje om heen. Handje hulp nodig? Bekijk hier de video.

Pasen
Pasen

Op zoek naar meer inspiratie? Lees de andere blogs, volg ons op Instagram of Facebook of kom langs voor al onze paasfavorieten.

Menu