Raamdecoratie in de badkamer

We hechten steeds meer waarde aan een mooie en comfortabele badkamer. Een plek waar je kunt ontspannen na een lange dag. Sfeer en privacy creëer je ook in de badkamer met raamdecoratie. Vind jij het lastig om raambekleding uit te kiezen? Dat is niet nodig. In de bece® raamdecoratie collectie van Hiero Woonsuper vind je verschillende mogelijkheden.

Rolgordijnen
Rolgordijnen zijn mooi, praktisch in gebruik en helemaal te personaliseren met decoratieve opties. Voor de badkamer zijn er rolgordijnen in een speciale vochtbestendige stof. Kies de verduisterende variant zodat je altijd verzekerd bent van privacy.

Horizontale of verticale jaloezieën
Aluminium en kunststof zijn vochtbestendige materialen die je makkelijk kunt reinigen. Zowel horizontale als verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in deze materialen. Ze geven je badkamer een frisse en strakke uitstraling. Voor een minder cleane look kies je een felle kleur of laat je de horizontale jaloezieën extra opvallen met ladderband.

Plissé- of dupligordijnen
Lichtinval en privacy zijn beide belangrijk in de badkamer. Met een plissé- of dupligordijn met de optie vrij pakket combineer je deze twee gemakkelijk. Kies wel een vochtbestendige stof.

Meer weten over de juiste raamdecoratie? Maak een afspraak en kom naar onze Woonsuper! Onze experts geven je graag advies op maat en helpen je bij het maken van de juiste woonkeuzes.

Menu