Raamdecoratie in de keuken

De keuken is pas compleet met stijlvolle raamdecoratie. Ben je bang dat vet en vuil een probleem vormen? De bece® collecties van Hiero Woonsuper uit Heerlen bieden uitkomst.

Horizontale of verticale jaloezieën
Aluminium en kunststof zijn vochtbestendige materialen die bestand zijn tegen vet en vuil. Zowel horizontale als verticale jaloezieën zijn dus zeer geschikt voor de keuken. Je kantelt deze jaloezieën gemakkelijk zodat er overdag voldoende licht binnenvalt, en je ’s avonds lekker kunt tafelen zonder inkijk. Bovendien zijn de lamellen gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek.

Rolgordijnen
Rolgordijnen zijn mooi, praktisch in gebruik en helemaal te personaliseren met decoratieve opties. Voor de keuken zijn er rolgordijnen in een speciale vochtbestendige stof. Is je keuken vrij rustig van kleur, dan geeft een rolgordijn in een pasteltint een romantische uitstraling.

Plissé- of dupligordijnen
Een plissé- of dupligordijn in een vochtbestendige stof is zeer geschikt voor de keuken. Zit jouw keuken aan een drukke straatkant? Kies dan de optie vrij pakket. Je speelt hiermee gemakkelijk met lichtinval en zorgt toch voor voldoende privacy.

Wil je liever advies op maat? Loop gerust eens binnen in onze winkel in Heerlen. Onze experts staan voor je klaar en kunnen je alles vertellen over raamdecoratie!

Menu